Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 28 Mayıs’ta 85 milyon vatandaşa çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi 14 Mayıs seçimlerinin ardından son kritik açıklamaları CNN Türk – Kanal D ortak yayınında yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifakla ilgili olarak, İttifakımız prensipte ilerliyor, pazarlıkla değil.”söz konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

“14 Mayıs’ta rekor katılımla milli iradeyi sandığa yansıtan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Hangi yönü seçerse seçsin sandığa giden her vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin sergilediği olgunluk her türlü takdirin üzerindedir, yüzde 90’a varan katılım, tüm siyasi partilere, basına, -Yayın kuruluşlarına, yargıya ve kamu çalışanlarına teşekkür eder, seçilen milletvekillerine başarılar dilerim. yeni dönemde 28 mayısta ikinci tur için tüm çalışmalarımızı hızlandırdık deprem bölgesini ziyaret edeceğim miting düşünmüyorum ama toplantı gibi bir şey yapabiliriz onlara çok büyük hakaret ediyorum. çok çirkin.Cumartesi ve Pazar günü bölgeyi ziyarete gideceğiz.Motive etmeye çalışacağız.Biliyorsunuz Hatay’daki hastane konusunda yapamayız diyorlardı Defne, şu anda Devlet Hastanesi geldi. orada bir son.Tüm elektronikler bu kadar kısa sürede. oraya yerleştirildi. Muhtemelen orayı da açabileceğiz.”

‘KILIÇDAROĞLU ÖNÜMÜZDEKİ 12 GÜNDE TEMİZ BİR SİYASET YÜRÜTMEK ZORUNDADIR’

“Bekledikleri oyu alamayınca ‘Burada bir destek ve yardım yok’ dediler. Milletimiz kumpas ve kaset siyasetini reddettiğini göstermiştir. Muhalefet terör örgütünün uzantılarıyla seçim kazanamayacağını anlamış olmalı. Millet terör örgütüne oy vermez. Sayın Kılıçdaroğlu’nun kendisini ve milletini vasıflandırmasını ve saf siyaset yapmasını bekliyoruz.”

DEPREM MAĞDURLARINA ZARAR KONUSU

“Hala devletin kurumlarını yıpratmaya devam ediyorlar. Devletin kurumları görevini biliyor. CHP’nin başında bu jakobenler ve beceriksizler olduğu sürece halk ne cevap verirse versin yeterli olmayacaktır. Bana göre , Defne’de ölenler, yaralananlar çok değerli oy almasam oraya askerlik yapmam böyle bir şey düşünülür mü?
? Van Depremini hatırlayın. Van, yüksek reytingler aldığımız bir yer değil. Ama Van depreminden sonraki ikinci akşam oradaydım. Büyükşehir muhalefet belediye başkanına gelince. Sular kesilir, adam müdahale etmez. Hemen su için talimat verdim. Burada oy almıyoruz demedik. Şu anda bile maalesef Van’da ikinci parti konumundayız. Ama bu Van’ı ihmal edebileceğim anlamına gelmez. Batıda nasıl hizmet veriliyorsa, Doğuda ve Güneydoğuda da aynı hizmeti vermek zorundayım. 780 bin km2’nin tamamına hizmet etmekle yükümlüyüz.”

“21 YILDIR OLDUĞU GİBİ YİNE VATANDAŞLARIMIZ GÜVEN İSTİKRAR İÇİN OY VERECEK”

“Bir kere önce yerelden başlayayım. Bakın İstanbul’da belediye başkanlığı artık CHP’de malum. Ama meclisin büyük bir kısmında bizde var. Ankara’da da durum yine aynı. Çoğunlukla meclis.Burada bir şeyi örneklendirmek istiyorum.Sağlıklı bir yönetim istiyorsanız buna ihtiyacınız var.Buna hem yürütme hem de yasama uyum içinde olursa sonuç çok farklı olur.Böyle sağlıklı bir yapı olursa sonuç çok farklı olur. Meclisten çıkmayacak, burada sıradan düşüncelerin olacağı bir gerçektir.Yasama ve yürütmenin uyumu ülkenin geleceği için değerlidir.Burada iki kelime çok kıymetlidir.İstikrar ve inanç Yürütme koordinasyonu ve İstikrar ve inanç için yasama meclisi de çok değerli.Son 5 yılda bunu gösterdik.Geçmiş dönemleri düşünün.3 ayda bir,5 ayda bir seçimler.Vatandaşlarımız 2008 yılında olduğu gibi yine inanç ve istikrara oy verecekler. 21 yıl. Buna inanıyorum.”

‘TÜM VATANDAŞLARDAN İSTEĞİM VAR’

“Cumhur İttifakı 322 kişiyle mecliste olduğu sürece erken seçim olmaz. 28 Mayıs inşallah çok farklı olur ve 29 Mayıs için bir sinyal olur. Çok şey alacağımıza inanıyorum. Söyleyemem. ilk turda yol haritasını aynen uygulayacağız, bunu sadece bu hafta sonu deprem bölgesinde yapacağım ama özellikle İstanbul ve Ankara’da teşkilatımızın şehir ziyaretlerine ağırlık verdiği iller var hatta dernekler bile var. Ülkemiz bu hemşeri dernekleri ile iç içe olacağız.Gençlik ve Esnaf Odaları toplantıları ile bu süreci farklı bir şekilde işleyeceğiz.İlk cinsiyette olduğu gibi yine milletimizin sandığa koşacağına inanıyorum. milletimden bilhassa Karadeniz’e çaya fındığa gitmesini isteyin.Mesela Karadeniz Bölgesine gidenler olabilir.Ben erteleyin derim.28 Mayıs’ta oy verin böyle gezilere çıkın.”

‘Maalesef PARTİMDE DÜŞEN BİR KONU’

“Maalesef partimde bir gerileme var. Teşkilat başkanımızla dün yaptığımız görüşmeden sonra eksiklerimizi ve ne gibi eksikliklerimizi gidermek için önümüzdeki yerel seçimlerin hazırlıklarına başlamamız gerekiyor. gerekli hazırlıkları yapacaktır.”

‘BEDAVA OTOBÜS, TRAKTÖR, SÜT VERMEDİLER’

“Bedava otobüs dediler, olmadı, traktör verilmiyor dediler, süt verilmiyor. Verdikleri hiçbir sözü tutmadılar. İstanbul, Ankara, İzmir. Türkiye’nin özeti bunlar. Ne varsa tuttuk. söz verdik ben bunlara deprem turisti diyorum artık deprem yeri değil turist oldular rastgele bir şey yokmuş takviye de yok aynı yerlere gittim antalya yangınında bir amca traktörüm var dedi , yandı bana ne olacak’ deyince ben de ‘Amca sana bu hafta traktörünü göndereceğim’ dedim. Aynen öyle CHP’li bir vatandaş ‘Evim yandı ne yapacağım’ dedi. ‘Eviniz çabuk yapılır’ dedim. Daha sonra anahtar teslimine gittik. Sonra kulağıma eğilip ‘Yapacağına inanmadım’ dedi ve ‘CHP’liyim’ dedi. Hemen dedik. Köy evlerini hızlı bir şekilde yapıp sizlere teslim edeceğiz. Yaptık. Devlet Beyefendisi ile birlikte gidip köy evlerini teslim ettik. Devlet beyefendisi bir şaka yaptı. ‘Yanında inek olan bu köy evleri nasıl’ dedi. Sütlerini ve peynirlerini oradan alıyorlar.”

‘REİS YAPARSA YAPAR’ SÖZLERİ ‘BUNU DUYDUĞUMA MUTLUYUM’

“Bunları duyduğuma sevindim. Vatandaş da teyit ettiğine göre yaptık herhalde. Daha da yapacağız. Defne hastanesi bunun örneği. 3 ay sonra yaparız dedik. Çabuk çıktı birileri. ‘Neye göre ne yapıyorsun’ dedi. Adam fakir, inşaat mühendisi müteahhit değiller, işten anlamıyorlar. Atatürk Havalimanı’ndaki 1006 odalı Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’ni Covid döneminde yaptık.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YURTDIŞI SEÇMENLER VE GENÇLER HAKKINDA AÇIKLAMA

“Öncelikle yurt dışında bir kez 1 milyon 800 bin oy kullanıldı. Bana 1 milyondan fazla oy verildi. Bize oy veren veya vermeyen yurt dışındaki tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü ne kadar zorlandıklarını biliyorum. Bazı yerlerde bloke edilmeye çalışıldı.Özellikle gurbetçilerimiz.21 yılda Türkiye’de yaşanan değişimleri çok iyi anlıyor.Vatandaşlarımızı yurt dışında hiç yalnız bırakmadık.Emeklilikten emekliliğe kadar birçok konuda yanlarında olduk. Mavi kart Devletimizin gücünü onlara hissettirdik.Tabii ki bütün bunları gören ve inanan yurt dışındaki vatandaşlarımızın da katılımı büyük.Onlar sandığa gidecekler.Gençlerimize gelince.Gençlerimizin payı büyük. Temel tıpta yakaladığımız başarıda 6 milyon genç var Gençlerimizin teveccühü Cumhur İttifakı’ndan bizden geldi 30 yaşından 18 yaşına kadar oy verip oy vererek gençlerimizi seçime düşürerek motive ettik. 18 yaşına gelip önlerini açtılar.Mevcut siyasette benim gibi gençlik kolundan çıkmış siyasetçi yok. Şu anda İzmir 2. Bölgede liste başı olan Eyüp kardeşim Gençlik Kolları Başkanlığını yürütmektedir. Onu İzmir’de liste başı yaptık. O meşgul, koşuyor. Ödenmesi gerekiyor. Meclisin bu noktada dinamik bir meclis olması için gençlerimizin önünü açacağız. Bunlarla birlikte Türkiye’nin ufkunu da farklılaştıracağız. Kılıçdaroğlu elbette böyle bir adım atmadı. Yapmadı. Bir zamanlar gençlere çaresizlik vaat ediyor. Umut sunuyoruz.”

“YALANI DURDURAMAZLAR”

“Bütün bunlara klasik CHP ve Kemal Bey tavrı diyorum. Maalesef seçim gecesi bile milleti kandırma çabalarından vazgeçmediler. Böbürlenmekten geri duramıyorlar. Akşam sabah saçmalıkları. Önde olduğumuzu biliyorlar, Sayın Kılıçdaroğlu ve şirketi önde, biz kazandık” açıklaması yaptı. “Yaptılar. Kendi seçmenini kandırmaktan utanmıyorlar. Bunlar kendi beceriksizliklerini kendi beceriksizlikleriyle örtme çabalarıdır. Milletimiz 28 Mayıs’ta bunlara gereken cevabı yine verecektir.”

‘EN YAŞLI CİNSİYET SÜREKLİ LİDER OLACAK’

“Meclis Başkanlığı için hafızlık kayıtlarını tutayım, bildiğiniz gibi geçici meclis başkanı gelecek. Bu sefer en eski isim olarak Sayın Devlet Bahçeli ile geçirmiş olacağız.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İttifakımız prensipte ilerliyor, pazarlıkla değil.”

“SAHTE ANKET PAZARI KURULDU”

“Bu bir gerçek. Bütün anketler iflas etti. Geçersiz anket pazarı kuruldu. Milletim 14 Mayıs’ta temel anketi yaptı. Şimdi milletim 28 Mayıs’ta ikinci ve son anketi yapacak. milletim tartışılmaz bir sonuç verecektir.Bu 11 ilde deprem aslında bu anket vs herşeyi alt üst etti.Bu anketçiler o pazardan nasibini almak için her şeyi yaptı.Meydanlara inanıyorum dedim. Halk en iyi sandıkta oy kullansın diye CHP sandık partisi, biz sandık partisiyiz CHP haktan yana, CHP haktan yana oldu. saçmalık.”

“BİZİM EN BÜYÜK şanımız asırlık Türkiye”

“Asrı konuştuk ama asırla birlikte tabi ki ben vatandaşlarıma en büyük lütufta bulundum, her zaman söylediğim gibi büyük Türk Asrı bizim en büyük müjdemizdir. Bütünü, bilhassa beyannamemizin uygulanmasıdır. Bu bizim için atılan en değerli adım olacaktır. Türk Yüzyılımız her zaman 85 milyon olacak. Birlikte inşa etmek var. Bu vizyona tüm vatandaşlarımızın katkısını ve güçlenmesini bekliyorum.”

“O genç ‘burası’ dedi, ben de ‘sıra sende’ Söyledim. Bunlara bakarsanız çok şey var. Torunum yanımda, torunumun yanağını okşuyorum, hızla ünlü gazetelerden biri ‘çocuğun yanağına vur’ diyor . Torunum, torunum! Torunum olduğunu öğrendiklerinde ‘Erdoğan oy vermeden çocuğa tokat attı’ manşetini attılar. Bu yüzden bu öğeyi kaldırdık.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İKİNCİ TURUN MANŞETİNİ OLUŞTURDU: HERKES BÜYÜK İÇİN ÇİZMEYE GİDİYOR Türkiye

“Öncelikle tüm seçmenlere temel tıpta olduğu gibi sandığa gitmeleri en büyük tavsiyemdir. Atılabilecek başlık, sandıklarını bu halde önemsemeleridir. ‘Büyük Türk Zaferi için herkes sandığa’Halkımın 28 Mayıs’ta sandıkları ihmal etmemesini istiyorum.”

Haberin Detayları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza kullanabilirsiniz. (iOS, Android)Twitter’da yapabilirsin @haber7Hesabınızı takip edebilirsiniz.

Uygulama mağazası Google Oyun Takip etmek

evciler-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort